Max Party højtaler 500 W

420,00 DKK

(inkl. moms)
Baseret på 4 anmeldelser
Anmeld produkt - Se anmeldelser

Bluetooth, sd-kortlæser eller usb stik med musik, - spil musik fra din computer eller smart phone.

Model/Varenr.: 09-09042
stk.

Ultimativ diskotekshøjtaler med indbygget forstærker og fede lyseffekter

Sony MHC-V71D er et fuldt udviklet underholdningscenter, som er velegnet til større arrangementer. Stream musik fra din telefon via Bluetooth, eller brug den indbyggede CD/DVD-afspiller til at se en film eller afspille dine favoritplader. Brug den sjove Taiko-tilstand til at tromme i takt med musikken eller udfordr en ven i Taiko-spilletilstanden for at se, hvem der har den bedste trommerytme. De synkroniserede 360° festlys kombineret med den kraftfulde bas og kraftfulde lyd vil lokke alle ud på dansegulvet. Du kan også bruge de to mikrofonindgange til at synge med på dine yndlingssange (mikrofoner er ikke inkluderet), og takket være multienhedsfunktionen kan du parre op til 3 telefoner på en gang, så du hurtigst kan skifte mellem sange.

Kommentarer 4


 • Rasmus

  Lækker lyd

  Anmeldt af

  Dejligt nemt og lækker lyd

 • Eni Hansen

  jukeboks

  Anmeldt af

  som en jukeboks med vore egen musik, rigtig god til en billig pris.

 • Henrik Larsen

  Højtaler

  Anmeldt af

  Fede højtaler kunne uden problemer fylde vore telt på 72 m2 op med god lyd fra vore iPhone. Jeg var også tilfreds da jeg holdt tale til snik. Med den medfølgende mikrofon.

 • Frida Larsen.

  Her er der ikke længere brug for en jukeboks.

  Anmeldt af

  Jeg var supper glad for at leje denne højtaler til min 18 års fødselsdag, der er indbygget disko lys i højtaler, og kunne styres fra min telefon.

Kunder der har lejet dette produkt har også købt/lejet.