Lej Alt Til Garderobe

Her kan du leje ting til din velkomst til gæsterne med start i lej rød løber, lej royal stander, garderobe nummer, lej bøjler, lej tøjstativ, lej talerstol og fødselsdags flag til din fest. Talerstol i sort eller brun. Lej talerstol lej højtaler og mixer.

preload spinner

Vi har et stort udvalg af tøjstativer her på nettet.Udlejning af tøjstativ og bøjler. Hvorfor et tøjstativ, et tøjstativ vil altid være en god ting at få med til festen. Regner det en dejlig sommerdag kommer gæster med overtøj på, og skal have en plads til deres tøj, det er også muligt at de har overtøj med til når de skal hjem efter festen og det er aften koldt, vore lille tøjstativ har plads til 25 bøjler, skal du have flere tøjstativer vil det være en god ide med garderobe nummer for let opdeling af overtøj.Vi har også lange tøjstativer på 3 meter til 50 bøjler.

Lej tøjstativ, lej rødløber, lej talerstol, lej vipstander, lej vip stander, lej sort løber, lej sort talerstol, lej brun talerstol, lej royal stander, lej rødt tov, lej sort torv, lej blåt tov.