Elefant slide - hoppeborg

Pris fra 1.200,00 DKK

(inkl. moms)
Baseret på 5 anmeldelser
Anmeld produkt - Se anmeldelser

Lej hoppeborg med lille slide til din børnefødselsdag din lille purk vil være ellevild, med en hoppeborg til fødselsdagen.
Hoppeborgen er flot i sin udførelse som elefant. med rutschebane. Efter nye regler for hoppeborge. Vil vi gøre opmærksom på at der skal søges politi ved opsætning af hoppeborg på offentlige pladser. Elefant slide hoppeborg, Godkendt til opsætning i private haver. Eller offentlig vælg ovenfor. Billigst med hoppeborge online. Vælg mellem flere typer af hoppeborge her på siden.

Kommentarer 5


 • Thomas Jørgensen

  positiv

  Anmeldt af

  Tak for leje af denne hoppeborg til min søns fødselsdag, han var mega glad, selv om vi ikke kunne være mange til fødselsdagen i disse corona tiden. 1000 tak.

 • Erik Henriksen

  hoppeborg

  Anmeldt af

  tak for leveret hoppeborg, vild med den.

 • Frida Larsen.

  Hoppeborg udlejning

  Anmeldt af

  Flot og dejlig hoppeborg, vi havde til vores søns fødselsdag, denne hoppeborg med rutsche bane var et stort hit hele dagen, kan klart anbefale at man lejer hoppeborg her hos lej1partytelt.dk

 • Mikkel Laursen

  Top klasse hoppeborg

  Anmeldt af

  Det var den bedste beslutning vi har taget i gårdlauget at leje den fedeste hoppeborg med ruthebane. Mega hit for alle børne i gården. Vi kommer ikke uden om en denne hoppeborg næste år.

Kunder der har lejet dette produkt har også købt/lejet.